Groente en fruit

De VitamineVersBron Joost en Marijke Bos

Maarnse Grindweg 12, 3951 LK Maarn Telefoon: 0343-441287

   
   

Barca Premium Hondenvoer

   
  Naast het gebruikelijke assortiment hebben Joost en Marijke Bos van de Vitamineversbron ook Hondenvoer van Barca Premium in huis. Als hondenliefhebber en trainer van politiehonden weet Joost als geen ander dat goed voer essentieel is voor een gezonde hond.

politiehond
  Barca Premium Puppy / Junior

 Een compleet en optimaal samengestelde puppyvoeding met natuurlijke ingrediënten is de basis voor een gezonde ontwikkeling van uw pup en helpt bij een gelijkmatige groei. De voeding kan reeds worden bijgevoerd vanaf 3 weken.
 
 
 
  Weer een "zware jongen" aangehouden, gelukkig heeft deze jongen een dik pak aan, anders kon hij gelijk door naar de dokter.  
  Barca Premium Adult en Mini

 Speciaal ontwikkeld voor volwassen honden met een normaal tot hoog activiteitenniveau. Bevordert een gezond lichaam en het algehele welzijn. De Barca Premium Mini is een kleiner brokje voor de kleine rassen.
 
 
 
  Barca Premium Senior

Een complete voeding uit hoogwaardige grondstoffen speciaal voor de oudere hond. Zo is het eiwit- en vetpercentage aangepast voor de Senior hond en is Glucosamine en Chondroitine toegevoegd dat helpt gezonde gewrichten in stand te houden.
 
     
 
 
  Ik bewaak een pakje voor mijn baas, en daar mag niemand aankomen!!!!!  
  website van Barca Premium  
  Barca voeders  
     
     
  Openingstijden: Maandag 13.00 uur-17.00, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur-17.00 uur, zaterdag van 09.00 uur-12.30 uur, woensdag gesloten.